Egy jó 12 órás kihívás került a szemem elé. Szóltam is két lány ismerősömnek, akarják e szívatni magukat 12 órán át. Igen lett a válasz és hárman neki is mentünk a nyíregyházi kalandnak, amit a Naked Warrior Team szervezett. Andi, Orsi, én. 3:30-as indulás hajnalban hóesés, havas eső, latyak eső. Megérkezünk, majd 6:00 kilövés. Ki, hogy van a regisztrációkor úgy vág neki az első feladatnak. 400 méter haladó bürpi (Öt ütemű fekvőtámasz békaszöcsivel) a latyakos vizes mezőn körbe a táboron kívül. Én táskában menetfelszerelésben, 1-2 ember jött még táskában a reg.-re szóval ők is. De van, aki alig ruhában kesztyű nélkül jött, szóval ők meg úgy nyomták. Remek napindító gyakorlatsor! A börpi nagyon hasonlít a napüdvözletre. Ami egy jó bemelegítés és kiváló alkalom a mantrákat gyakorolni. Meg is említettük, hogy így kéne munkába járni. Komfortzónán szerintem mindenki átkelt az 5. hempergésnél.

A 400-as kör után Reg, Reglap, csapat leosztás. Piros, Fehér, Zöld csapatok 8-8-8 fővel fiúk lányok, korosztályok vegyesen. Majd a csapaton belül párokba rendeződtünk az első feladat az volt, hogy le kellett háncsolni egy jó másfél-két méteres akácoszlopot. Ami a következő feladathoz, a tutajozáshoz kellett.

websize hancsolas

 

websize tutaj

websize tutaj
Tutajozás: 120 méter teamwork. Izgalmas, vagány kihívásokkal teli progi. Megnyertük!

Aztán zürück a bázisra. Négy oszlopból egyet kellett csinálni, kötél és dáktép segítségével. Aztán szépen a három csapat vonulásba kezdett a tuskóval. Átkeltünk a 4-es főúton majd x idő alatt egy közeli lőtér mellé jutottunk, az egyetlen dombhoz, ami a vidéken van. A program fel le futkározás egy laza kis körön 15méter szint és vagy 150méteres távon. Enni, inni, vetkőzni lehet ez volt a parancs, illetve, hogy a csapat a lehető legtöbb kört tegye meg. Minden ember 1 pontnak számít. Kiváló program volt. Nem tudod meddig kell csinálni csak futni. Így hát futottam. Tudtam, hogy a csapatom nem futókból áll, de azt is tudtam, hogy másban jók lesznek. Majd én futok az talán megy. Nem tudod meddig fuss, nem tudod mire számíts. Viszont egy ilyen feladat felmelegít és még a ruháid is kiszáradnak rajtad. A reggeli után igazából szükségünk is volt rá. Azt hiszem 1óra 20percet futkároztunk.

websize tusko

Naked Warrior 12 órás kihívás

A futás után összesítéskor a 2. helyen végeztünk. Juhúú. Büntetés: kalória megvonás, mindenki berak a közösbe valami ételt.

websize futas

Naked Warrior 12 órás kihívás

A futós program után vissza a bázisra. 22percünk volt rá, vagy így valahogy. 23 perc alatt sikerült. A 4es főút mégis csak főút, panzerfaust meg nem volt nálam. Legközelebb jobban készülök.

Bázison kis reset. Aztán a tájban, déli irányban 12perc múlva, zöld kocsinál volt az rvp (a rándevú point). Átnyargaltunk sorsot húztunk. A feladat: Egy zöld dzssippet kellett körbe tolni csapatostul. Öt kanyar többségében lapos terepen két kisebb emelkedővel. Fárasztó volt a tili- toli főleg, hogy elsőre a mi csapatunk indult. Második hely pár másodperc híján. Amíg az egyik csapat letolta a saját körét, közben lazítás, púderezés, smink igazítás. Aztán go back a HQra (bázis).

Naked Warrior 12 órás kihívásA következő program mindenkit megtépett. Négykézláb kúszás, párban összekötött bokával a jó kis oszlopodat magad előtt görgetve, 3kör 400méteren. A térdvédős gyakorló elég hasznos, na mondjuk azt sem 1200 méter térden mászásra találták ki, a térdeim rendben vannak. És a csuklóm se készült ki, hala annak, hogy mobilizálgattam, nyújtottam végig közben és utána is.

Kakassal, a társammal jót mentünk, jó start után mégis két lány ránk vert egy fél kört. Biztos boldog otthon a fijú. LOL. (laughing out loud) Gratuláltunk, mert biza jót mentek! Ezen a körön, ebben a feladatban bizony, elfáradt a csukló a térd és az akarat. Kemény menet volt ez is.

Azt hiszem itt jött egy 15perces pihenő, de én azt untam szóval megérdeklődtem, mehetek-e a 400 méteres börpimre, immáron táska nélkül. Volt még idő pihenni és lehetett is. Azért pár embertől hallottam a háttérben, hogy miért nem lehet mégmár pihenni. Lehetett! Csak én többet akartam pihenni… Ha hamarabb túl vagyok az adagomon annál jobb, mire ők beérnek, én még lehet egy powernapet is letolhatok.

websize lazitas

Na ez is megvolt mégsincs este. Délután van süt a nap fúj a szél nekem meg tuti leég a képem.

Következő menet: 12kör futás párban 1-1 oszloppal a kézben. 4×3 kör az eredeti leosztás, mindenki kap 3kört és meg is vagyunk. Nehéz feladat, alkar, váll és tüdő dolgozik. Izgalmas hajsza, kimerítő futás. Kis híján, de második lett a csapat. A jutalom nem maradt el, mindenki becsületesen elfáradt. Most már azért érződik az embereken, hogy fáradnak.

websize tuskofutokponthu

Aztán 12 perc gránát dobás mókás gyakorlás célba dobás, minisprintek / ablakon beugrálás. Mindenki dobált mindenki futkározott, jó kikapcsolódás volt az utolsó előtti feladat előtt. (Hozzáadjuk a rutinhoz.)

websize granat

A csapatoknak három különböző méretű palánkot kellett megmászni 12x. Derékig érő, mellig érő és fej fölött, mind ezt össze dáktépelt lábbal. A legkisebb palánk az mókás volt, mert mire 4-et pislogtak a népek, én már ledaráltam ide-oda módszerrel. Mindegyik palánk tartogatott kihívást a különböző képességű embereknek. A csapatmunka, rutin és akarat hatására sikeresen teljesítette mindenki. Ámbár ment a spekuláció, hogy inkább börpizik az egyik másik csapattárs és váltsunk be pontokat, de aztán a végére sikeres lett a feladat és inkább a 3. kör 400méters börpit váltottuk le a joker kártyákkal, amiket kaptunk a verseny közben. Így a csapatnak 100méter börpi jutott és már kész is voltunk. Építettünk gumiabroncs tornyot is, 12perc alatt magas és stabil tornyot kellett létrehozni, siker! Stabil és magas lett, állt, mint a pecek. Good job!

websize palank

websize rubbertower

Remek tréning napot zártunk, kellemesen elfáradtunk. Azt mondják finom volt a gulyás, de nem bírom a húst, szóval csak a kökény páleszt és a sütikét tudom dicsérni, na meg a szervezést és a remek programokat! Köszönöm a lehetőséget Rozsnyai Róbertnek. Na meg a jó hangulatot mindenkinek, aki ott volt. Kaptunk tökmenő dögcédulát, pólót és felvarrót. Jó volt!

websize Finisherz

 

websize finisherz